Contact met het COAD

Arbeidsmarkttransparant stelt zich ten doel om alle relevante datasets die er beschikbaar zijn in te zetten om de Nederlandse arbeidsmarkt zo inzichtelijk mogelijk te maken. Daarbij willen wij zowel de datasets van de Overheid (UWV) als van particuliere initiatieven bij elkaar brengen en door middel van koppelingen en visualisaties de arbeidsmarkt beter in beeld brengen.

Dit initiatief door is ontstaan door een groep bedrijven, omdat er in toenemende mate moet worden gezocht naar oplossingen om arbeidspotentieel op een snellere en duurzamere manier bij elkaar te brengen. Daarbij spelen leeftijd, geslacht, religie of andere kenmerken geen enkele rol. Nederland heeft arbeidspotentieel voor haar toekomstige ontwikkeling nodig, en wij denken dat het aanwezig is, mits je dat goed inzichtelijk maakt. Daarvoor moeten we gebruik maken van alle data die we hebben.
Ook toekomstige opleidingen of bijscholingen nemen daarbij een belangrijke plaats in.

 

Als u denkt daaraan een bijdrage te kunnen geven, of als u nu een concrete vraag heeft met betrekking tot Arbeidsmarkt informatie, dan kunt u met ons contact opnemen.

Stuur uw vraag of opmerking naar: arbeidsmarkttransparant@gmail.com

of bel met 06-29560000

 
Comité Open Arbeidsmarktdata
Leidse Rijn 39
3454 PZ Utrecht, Nederland

Disclaimer

Het Comité heeft meerdere deelnemers die u op deze website kunt vinden en individueel kunt benaderen over hun expertise. Wilt u meer weten, dan kunt u een email sturen aan: arbeidsmarkttransparant@gmail.com